Povianočný výpredaj Pánové   Dámy

Kúpte si do svéhošatníku na dotyk príjemnou košeľu z rifľoviny , ktorú môžete nosiť celý rok. A to ako prvý aj druhú vrstvu. Ak sa radi držíte tradícií, zapnite košeľu, pridajte tmavé plátené nohavice a vyrazte do ulíc. S pánskou riflovú košeľou% FARBA%% VEĽKOSŤ% môžete vytvoriť aj oveľa zábavnejšie a ležérnejší model. Jednoduché pánske tričko, rozopnutá košele a kraťasy sú ako stvorené pre dovolenku.

Rifľovina je špeciálny druh bavlneného materiálu, jedná sa o akúsi jemnejšia džínovinu. Oproti klasickej bavlne je pevnejšia a veľmi odolná, zároveň však zostáva jemná, pružná a príjemná na dotyk.

Pripravujeme pre vás ponuku v tejto kategórii.

Intenzívne pracujeme na doplnení sortimentu v tejto kategórii a vy sa môžete tešiť na nové kúsky oblečenia vo veľmi krátkom čase. Medzitým pokračujte v akejkoľvek inej kategórii.

Rifľovina ponúka len chvályhodné vlastnosti a z toho dôvodu je viac než vhodná na výrobu košieľ. Aj my sme preto do svojej ponuky zaradili pestrú škálu džínsových košieľ, aby ste mohli svoj šatník obohatiť o niektorý z horúcich módnych trendov súčasnosti. S riflovú košeľou nikdy nešliapnete vedľa.

Okrem toho, že tento materiál je nesmierne pohodlný, získate nákupom riflové košele ďalšie výhody: v prvom rade istotu, že ak si takú košeľu oblečiete, ako mávnutím čarovného prútika sa z vás stane elegantný a pohľadný gentleman, po ktorom sa každá príslušníčky nežného pohlavia obdivne obzrie. Správne zvolená košele dokáže skutočné divy. Každý muž by teda mal mať dostatočnú zásobu košieľ, ktoré môže striedať podľa príležitosti a aktuálnej situácie. Jednotlivé košele sa môžu líšiť farbou, veľkosťou, vzorom, strihom aj celkovým dizajnovým poňatím, takže výsledná rozmanitosť je až prekvapivá. U nás preto ponúkame od všetkého trochu. Vyberte si aj vy a zostavte si kompletnú kolekciu! Riflové košele by v nej nemali rozhodne chýbať. Budú vám určite pristane.

Doprava ZADARMO

Pri nákupe akéhokoľvek tovaru nad 75 € doprava ZADARMO.

40 000 + zákazníkov

Presne toľko máme už našich spokojných zákazníkov.

Vrátenie tovaru

Tovar vám nesedí? Môžete nám ho vrátiť alebo vymeniť.

Obrovský výber

Máme viac ako 35 000 položiek a takmer 200 000 kusov.