Povianočný výpredaj Pánové   Dámy

Chcete oživiť svoj šatník a doplniť pánske parky a džínsové bundy niečím viac rockerským? Mrknite sa na tieto zľavnené jarné a letné koženkové bundy , ktoré sú tým, čo hľadáte. Nebojte sa, koženkové a kožené bundy nepatria len na hrmotom motorkárov alebo rockové hviezdy, ktoré zarábajú státisíce. V takejto bunde totiž budete vyzerať skvele aj vy. Vyberáme pre vás kvalitné bundy s ohľadom na aktuálne módne trendy, a tak s bundou od nás nešliapnete vedľa. A predovšetkým vďaka kúpe bundy z tejto kategórie ušetríte hneď niekoľko stoviek! A každá stovka sa predsa počíta.

Pripravujeme pre vás ponuku v tejto kategórii.

Intenzívne pracujeme na doplnení sortimentu v tejto kategórii a vy sa môžete tešiť na nové kúsky oblečenia vo veľmi krátkom čase. Medzitým pokračujte v akejkoľvek inej kategórii.

Vyberte si takú konžekovou bundu, ktorá vám najlepšie padne. Zjednotí celý váš módny štýl a podčiarkne vyšportovanú postavu. Len bunda ale nestačí. Chcete vedieť, ako vyťažiť z koženkové bundy maximum? Kombinujte ju predovšetkým so správnym oblečením. Istotou sa stáva jednofarebné tričko a rebelské džínsy. Nezabúdajte ani na správnu obuv a doplnky. Noste hodinky, ktorými môžete upútať pozornosť, a tiež slnečné okuliare, ktoré sú praktické a zároveň módne.

Doprava ZADARMO

Pri nákupe akéhokoľvek tovaru nad 75 € doprava ZADARMO.

40 000 + zákazníkov

Presne toľko máme už našich spokojných zákazníkov.

Vrátenie tovaru

Tovar vám nesedí? Môžete nám ho vrátiť alebo vymeniť.

Obrovský výber

Máme viac ako 35 000 položiek a takmer 200 000 kusov.